relatietherapie cliënten vertellen rotterdam denhaag

Ervaringen van cliënten

Dichter bij elkaar

Relatietherapie

4 / 5 sterren – Je hebt Bas en mij een stuk dichter bij elkaar gebracht. Hiervoor ben ik je heel dankbaar.

Goed afgelopen

Relatietherapie

4 / 5 sterren – Zonder jou was het niet goed afgelopen met onze relatie en had het hier thuis er heel anders uit gezien. Hartelijk dank.

We konden er direct iets mee

Relatietherapie

4 / 5 sterren – We hebben wel vaker relatietherapie gehad en vonden dit toch wat zweverig. Bij Rogier viel me dit 100% mee. De begeleiding was nuchter en we gingen aan de slag met onze eigen praktijksituaties waar we direct iets mee konden. Ik voel nu duidelijker wanneer ik over mijn grens ga.

Kwaliteit

Relatietherapie

4 / 5 sterren – Ik ben veel zelfstandiger, veel minder afhankelijk van de mening van anderen geworden. Ik ben mezelf in elk geval beter gaan begrijpen en ik kan veel beter omgaan met mijn enorme gevoeligheid. Ik kan het nu zelfs gaan zien als een kwaliteit van mij. Ik wil je bedanken en ik zal je bij iedereen aanbevelen.

Fascinerende ontdekkingstocht

Relatietherapie

4 / 5 sterren – Via een goede vriendin van me ben ik na, heel veel aarzeling, bij Rogier terecht gekomen. En het bijzondere aan deze eerste ontmoeting vond ik dat er bij bijna direct een gevoel kwam van rust, vertrouwen en warmte. Het is een fascinerende ontdekkingstocht geworden en heb geleerd om mij meer te laten zien en kwetsbaarder op te stellen.

Stevig

Relatietherapie

4,5 / 5 sterren – Rogier is duidelijk, mild, confronterend, begripvol en stevig als dat moet. Hij heeft me echt leren kijken naar mezelf. Mooi en minder mooi.

Moeilijk maar goed

Relatietherapie

4,5 / 5 sterren – Hoewel ik de sessies soms best moeilijk vind, heb ik er toch steeds een goed gevoel bij, want ik weet me serieus genomen en in goed vertrouwen. Ik waardeer de praktische, doelgerichte benadering en de prettige, ongedwongen sfeer waarin de persoonlijke gesprekken plaatsvinden. Ik heb in ieder geval al heel veel gehad aan onze sessies en krijg daardoor ook steeds meer vertrouwen voor de toekomst.

Liefde weer een kans gekregen

Relatietherapie

4,7 / 5 sterren – Rogier heeft veel voor onze relatie betekend. Onze pijnpunten werden duidelijk en we hebben ze uitgewerkt in individuele en gezamenlijke sessies. Onze liefde heeft weer een kans gekregen.

We zijn weer zielsverwanten

Relatietherapie

4,5 / 5 sterren – We hebben beide de neiging om er vooral veel over te praten. Maar daar kwamen we op een gegeven moment niet verder mee. Door de gesprekken met Rogier gingen we elkaar weer begrijpen. We kunnen elkaar nu beter aanvoelen en de energie in ons contact stroomt weer. We zijn weer zielsverwanten. Dank je wel, Rogier!

Zelfvertrouwen gegroeid

Relatietherapie

5 / 5 sterren – Eigenschappen die me in mijn werk en privé soms belemmeren mogen er nu zijn. Ze staan minder negatief op de voorgrond waardoor het in mijn relatie gemakkelijker en lichter is geworden. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik sta weer open voor nieuwe dingen. Bedankt.

Nu vrijer en oprechter

Relatietherapie

5 / 5 sterren – We hebben veel geleerd over onszelf. Rogier heeft ons heel erg geholpen en ondersteund bij het opschonen. Het leren accepteren dat we allemaal een rugzakje met ons meedragen en dat dit ons gedrag stuurde was verhelderend. Onze relatie is spontaner, vrijer en vooral oprechter.

Veel gebracht

Relatietherapie

5 / 5 sterren – Hoewel ik het eerst een vreemd idee vond om in ‘trance’ te gaan (techniek uit NLP), heeft de prettige manier waarop Rogier dit deed ervoor gezorgd dat wij ervoor open stonden. Je blijft er altijd zelf bij en dat gevoel van controle had ik nodig. De therapie heeft ons veel gebracht.

Geleerd lief te hebben

Relatietherapie

5 / 5 sterren – Jouw aanpak heeft me houvast en structuur geboden. Ik heb geleerd mijzelf weer lief te hebben en van daaruit ook mijn partner. Dank.

Hoe vond jij de sessies?

Review

Stel een vraag
Maak een afspraak