Geen liefde meer voelen voor je partner kan je in de war brengen. Wellicht borrelen er veel vragen bij je op; hoe kan dit? Of hoe krijg ik mijn gevoel weer terug? In een relatie zitten, zonder liefde te voelen is vervelend. Wellicht weet je het al een tijdje; ik heb geen gevoelens of liefde meer voor mijn man of vrouw. Het voelt oneerlijk, zowel voor jou als voor je partner.

Geen gevoelens meer voor mijn partner

Ooit was die liefde er wel, keek je naar elkaar door een roze bril. Was er dat warme, fijne gevoel. Maar het is gedempt of soms zelfs weg, en je weet niet hoe je het weer terug kunt krijgen. Je vraagt je misschien af; ‘wat bindt ons nog?’. Wanneer er geen liefde meer gevoeld wordt vanuit één kant, kan dit jullie relatie negatief beïnvloeden. Bijvoorbeeld dat je geen of nauwelijks nog behoefte hebt lichamelijk contact, je nauwelijks nog vrijt of geen intieme gesprekken meer voert. De connectie is ver weg of zoek.

Is je relatie op, of is er nog liefde?

Wil je wel nog verder met je relatie? Dan is het belangrijk om te achterhalen hoe je de weg weer terugvindt tot elkaar. Hoe komen jullie weer uit die neerwaartse spiraal? Hoe kan de liefde weer terugkomen? Middels de juiste begeleiding kunnen we de antwoorden vinden op deze vragen. Ik bied jullie deze begeleiding als gespecialiseerde relatietherapeut.

Relatietherapie als je geen liefde meer voelt voor je partner

Voel je je niet meer aangetrokken tot je vriendin? Of voel je geen gevoelens meer voor je vriend? Dat is voor jou heel erg lastig, maar ook zeker voor je partner. Al helemaal wanneer hij of zij nog wel die gevoelens voor jou heeft. Hoe kunnen jullie de verbinding weer vinden? Hoe krijgen jullie die warmte en genegenheid weer terug? De aansluiting is nu misschien zoek, wanneer de een geen liefde meer voelt tot de ander. Dit kan zich resulteren in een verstoorde communicatie, een sleur of een hoop frustraties en ruzie. Willen jullie, ondanks de verloren liefde, toch nog verder met de relatie? Hebben jullie alleen geen idee hoe jullie dit aan moeten pakken? Dan is het belangrijk dat jullie hier de juiste hulp bij ontvangen. Ik van Messersmid Relatietherapie bied jullie deze hulp. Samen met jullie gaan we aan de slag om de liefde weer terug te vinden.

Samen in relatietherapie

Wanneer jij en je partner besluiten in relatietherapie te gaan, zetten jullie een moedige stap! Ondanks dat je geen liefde meer voelt voor je partner, kies je er nog niet voor om uit elkaar te gaan. Wat inhoudt dat je dus ergens nog wél in jullie relatie geloven. Kijk! Dat is al een fijn idee nietwaar!? Binnen mijn relatietherapie krijg je snel weer alles op een rijtje en vind je de rust weer van waaruit je de verbinding met elkaar weer kunt voelen.

De weg naar meer gevoelens voor je partner

Jullie doen in de sessies niet alleen verhelderende en vaak verrassende inzichten op, jullie leren ook te voelen wat er gebeurt en te oefenen met een andere manier van doen. Je ervaart tijdens de sessies al hoe het is om op een betrokken, open en milde manier naar elkaar toe te bewegen. Niet alleen tijdens de sessies, het is ook belangrijk om je snel deze manier eigen te maken. Met huiswerkopdrachten en praktische, bruikbare handvatten help ik jullie hierbij. Jullie gaan gevoelsmatig ervaren hoe het is wanneer de ander weer echt naast jou staat. Dit doen we om de beurt.

Direct naar de kern

Binnen de sessies krijgen jullie de ruimte om jezelf volledig te uiten. De ander luistert aandachtig. Dit levert vaak hele milde, warme en verhelderende gesprekken op. We gaan niet elk inhoudelijk voorbeeld uitkauwen maar we kijken hoe jullie hier met elkaar proberen uit te komen. We gaan direct naar de kern en verspillen geen tijd met bijzaken. Samen gaan we ontdekken hoe jullie vanaf hier verder kunnen en de verbinding verder kunnen versterken. Want dat is in wezen waar de meeste stellen naar verlangen en wat uiteindelijk voor liefde zorgt.

Geen gevoelens voor je partner? Maak een afspraak

Geen liefde meer voelen voor je partner hoeft nog niet het einde van de relatie te betekenen! Zijn jullie geïnteresseerd geworden in relatietherapie bij Messersmid Relatietherapie? Ik sta van harte voor jullie klaar! Je kunt direct een afspraak maken. Zijn er nog zaken waar jullie meer informatie over willen? Bijvoorbeeld rondom relatietherapie in Den Haag en kosten? Kijk dan rustig verder op mijn website.

 


 
Stel een vraag
Maak een afspraak