Relatietherapeut Rogier Messersmid
(gevestigd in Rotterdam & Den Haag)

Snel in beeld wat tussen jullie speelt

Zo lang ik mij kan herinneren, ontvang ik subtiele signalen over wat speelt binnen en tussen mensen. Wat er nodig is om harmonie te creëren en conflicten bij te leggen. Daar heb ik nog steeds profijt van, of liever gezegd: daar hebben jullie profijt van. Jullie krijgen hierdoor snel in beeld wat tussen jullie speelt, wat je nodig hebt en hoe ik jullie kan helpen.

Wat mij drijft

Voordat ik relatietherapie gaf, werkte ik in het bedrijfsleven. Ik deed in essentie niet veel anders dan nu. Ik hielp mensen ontwikkelen, conflicten oplossen en samenwerken. Net als bij relatietherapie gaat het om verbinden met elkaar en met jezelf. Met dit verschil dat liefdesrelaties persoonlijker zijn dan werkrelaties. Hoe persoonlijker, hoe meer je elkaar raakt. Hoe meer je elkaar raakt, hoe meer je je verbindt met elkaar. Jullie hierin begeleiden met oplossingen die beklijven, is wat mij drijft.

Specialist in relatietherapie

Ik prijs me gelukkig dat ik het therapeutisch werk heb mogen leren van zeer vakbekwame leraren. Hierdoor kun jij rekenen op professionele en beproefde relatietherapie. Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en gespecialiseerd in relatietherapie. In de meer dan twintig jaar dat ik werk op het gebied van gedragsverandering, heb ik een intensieve persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ik mijn kwaliteiten steeds preciezer heb leren inzetten.

Leren en ontwikkelen

Ik vind het belangrijk te blijven leren en hou de laatste ontwikkelingen bij zodat ik deze kan toepassen in mijn werkwijze. Jullie situatie staat centraal en niet een methodiek. Hierdoor kun je rekenen op de voor jullie best passende aanpak. Sinds mijn studie psychosociale therapie in Utrecht, volg ik jaarlijks meerdere opleidingen en trainingen, vakgroep-bijeenkomsten en intervisiegroepen. Naast het geven van supervisie aan relatietherapeuten, ontvang ik deze zelf ook. Want tijdens de therapie gebeurt er net als bij jou ook van alles met mij. Ik leer over mijn gevoelens en hoe ik deze in het contact met cliënten kan inzetten.

Relatietherapeut Messersmid Den Haag & Rotterdam

Al na de eerste sessie was er al zoveel opluchting dat we hand in hand de deur uitliepen. Er viel een last van onze schouders.

Nathalie & Richard

Meer informatie

T 070 221 0668
E. rogier@messersmid-relatietherapie.nl

Stel je vraag!

Maak een afspraak

Cliƫnten vertellen:

Messersmid Relatietherapie wordt gewaardeerd met 4.7 sterren op basis van 16 reviews