Wil jij graag je relatie verbeteren met iemand? Merk je bijvoorbeeld dat er betere communicatie nodig is om je relatie te versterken? Gelukkig kan daar absoluut aan gewerkt worden. Of dit nou jouw relatie betreft met je partner of de relatie met je ouders; als de wens er is om een relatie te verbeteren, dan ben je al halverwege. Wil jij graag weten hoe je die relatie kunt verbeteren? Messersmid Relatietherapie is gespecialiseerd in het helpen oplossen van relatieproblemen en gaat graag samen met jullie aan de slag om jullie relatie te verbeteren.

Je liefdesrelatie verbeteren

Iedereen moet werken aan zijn relatie, niets gaat écht vanzelf. Die stellen die zeggen dat alles wel ‘gewoon vanzelf gaat’, hebben vaak moeite om hun moeilijkheden onder ogen te komen en aan te gaan. Of ze zijn nog verliefd. Problemen in een relatie zijn juist nodig om te kunnen leren van elkaar. Conflict is groei die probeert te ontstaan. Lees deze zin nog maar een keer. Misschien ben je niet gewend om zo naar relaties te kijken, maar wees maar blij dat je tegen elkaar aan loopt, dat is het groeipotentieel wat zijn weg probeert te vinden. Ook al voelt dat nog niet zo. Bij mij in relatietherapie leren jullie hoe je problemen kunt omvormen naar groei van jullie relatie.

Merk jij dat jouw relatie in een dip zit? Dat je van elkaar verwijderd bent geraakt? Dat het gevoel weg is? Zijn er spanningen? Is alles je daardoor te veel? Of is er een ander in het spel?

Om je relatie te versterken, heb je te leren om problemen te begrijpen als groei die probeert te ontstaan en deze vanaf nu als zodanig gaat waarderen en hiernaar gaat handelen. Als je samen bereid bent te groeien met elkaar, dan sta je er niet alleen voor. Messersmid Relatietherapie helpt jou en je partner graag om weer dichterbij elkaar te komen en jullie relatie te versterken.

We hebben te leren om relatieproblemen te zien als groei die probeert te ontstaan

Relatietherapie om je relatie te versterken

Vind je het vervelend klinken om met je partner in relatietherapie te gaan? Het kan inderdaad wat zwaar overkomen. Misschien is dit wel wat aan het veranderen nu je hebt gelezen dat iedereen relatieproblemen tegenkomt en dat deze problemen een richtingaanwijzer zijn voor de volgende groeistap in jullie relatie. In Nederland kiezen meer stellen voor een scheiding dan voor relatietherapie en dat is jammer als je beseft dat het ook anders kan.

Dus vraag jij je heel erg af: ’waarom zou ik kiezen voor relatiebemiddeling?’. Zie relatietherapie dan als werken aan jezelf naast dat je werkt aan jullie relatie verbeteren. Een goede relatie vergt duidelijke en eerlijke communicatie en vertrouwen. Samen kunnen we daaraan gaan werken en je ontvangt tijdens de sessies tal van tips waarmee je de relatie kunt verbeteren.

Hoe jij je relatie kan verbeteren?

Woon je in Rotterdam of omgeving of in Den Haag of de nabije omgeving? Dan kun je samen of alleen bij Rogier van Messersmid Relatietherapie terecht voor verschillende therapievormen om je relatie te verbeteren. Inderdaad, je kunt ook alleen voor relatietherapie kiezen om een relatie te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De relatie met jezelf verbeteren
  • De relatie met je kind verbeteren
  • De relatie met je ouders verbeteren
  • De relatie met je broer/zus verbeteren
  • Eenzijdig een relatie verbeteren

Maar het kan ook een zakelijke relatie betreffen waaraan je wilt werken. Wellicht heb je de wens om:

  • Een relatie met een klant te verbeteren
  • De relatie met leerlingen te verbeteren
  • De relatie met je baas/leidinggevende te verbeteren
  • Of wil je tips om in het algemeen relaties met anderen te verbeteren

Bij Messersmid Relatietherapie kun je werken aan jezelf, altijd voor jezelf, maar ook voor anderen in je omgeving. En of dit nou gaat om een partner, je kind of een zakelijke relatie; binnen iedere soort relatie valt er wat te leren en als jij een relatie graag wilt verbeteren ben je altijd welkom bij Messersmid Relatietherapie. Je kunt in Rotterdam of Den Haag werken aan je relatie middels oefeningen en opdrachten om je relatie te verbeteren.

Relatietherapiemethoden

Rogier Messersmid Relatietherapie stemt de therapiemethode af op de situatie van cliënten. Vanuit alle bekende relatietherapiemethoden zijn de beste onderdelen geïntegreerd tot een eigen benadering. De meest bekende methoden zijn:

Afhankelijk van het probleem waarmee iemand zit, wordt gekeken welke soort therapie bij de persoon in kwestie past. Problemen waarmee je kunt zitten, zijn: veel ruzie en spanning in een relatie, van elkaar verwijderd geraakt zijn, je trekt niks meer van elkaar, het gevoel is weg, et cetera.

Klanten kunnen een afspraak maken voor individuele therapie en voor relatietherapie met twee personen.

Ben jij klaar om je relatie te verbeteren?

Ben je benieuwd en wil je ervaren wat de impact is van mijn relatietherapie op jullie relatie en samen werken aan je relatie? Maak dan gerust online een afspraak met gespecialiseerd relatietherapeut Rogier Messersmid. Hij hoort graag waar jij mee zit, zodat je kunt werken aan deze relatie verbeteren.

Wie openstaat voor het verbeteren van een relatie is al halverwege én staat er niet alleen voor

Stel een vraag
Maak een afspraak