Goede relatietherapie nabij Den Haag

Zijn jij en je partner toe aan relatiebemiddeling in Den Haag? Bijvoorbeeld omdat er geen vertrouwen meer is, een van jullie verliefd is geworden op een ander, er een sleur is ontstaan? Wellicht kunnen jullie niet meer op een prettige manier met elkaar communiceren. Wie weet lijkt de liefde zoek.

 

Afspraak inplannen

Wanneer zijn jullie toe aan relatiebemiddeling?

Ooit waren jullie gelukkig samen; er was aantrekkingskracht en jullie bekeken elkaar door een roze bril. Maar naarmate jullie elkaar beter leerden kennen, ontdekten jullie ook de ‘minder’ leuke kanten van elkaar. Beter gezegd: de kanten die misschien niet helemaal aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Dat kan lastig zijn, want in een relatie zitten immers twee verschillende persoonlijkheden met ieder zijn of haar eigen karakter. Het kan haast niet anders dan dat er aspecten zijn die niet overeenkomen. Alleen het is lastig wanneer dit voor wrijving, botsingen en problemen zorgt.

De glans van de relatie verdween en jullie relatie werd dof. De spiraal lijkt neerwaarts. De twijfel is toegeslagen. ‘Is dit het nu?’ of ‘is dit wel de ware voor mij, waarom voel ik mij dan zo?’.

Herkennen jullie je in een van deze situaties? Dan sta ik van Messersmid Relatietherapie graag voor jullie klaar met mijn professionele en specialistische relatiebemiddeling.

Nut van relatiebemiddeling

Wellicht vraag je je af; ‘wat is het nut van relatiebemiddeling?’. Dat leg ik jullie graag uit. De praktijk laat vaak zien dat wij ons aangetrokken voelen tot iemand die op veel punten anders is dan jij. Want juist die verschillen werken inspirerend, weten je interesses te wekken en kunnen hele interessante en nieuwe perspectieven bieden en vullen je aan! In het begin ben je dól op de verschillen tussen jou en de partner. Jullie bekijken de liefde door een roze bril. Maar naarmate de relatie vordert, begint de roze bril steeds donkerder te worden. En die leuke verschilletjes worden knelpunten en irritaties. Een relatie is een continue verhouden tot de ander, maar soms lijkt het de verkeerde kant op te zijn gegaan.

Gelukkig koppel na succesvolle relatietherapie
Afscheid, verlies en rouw

“Door de juiste begeleiding, kunnen jullie weer op de goede koers verder varen.”

Dit kan bijvoorbeeld via relatiebemiddeling. Belangrijk hierbij is dat jullie je prettig voelen bij een specialist. Ik leer jullie aan om op een andere manier naar de situatie en elkaar te kijken. Daarbij wordt jullie de ruimte geboden om je verhaal te doen, waarbij de ander vol aandacht luistert. Dit kan voor hele mooie inzichten zorgen; niet alleen over de relatie maar ook omtrent jezelf. Relatietherapie biedt dan ook zelfontplooiing. Van mij krijgen jullie huiswerk mee en handvatten om in de sessies en ook thuis te oefenen.

Kosten relatiebemiddeling Den Haag

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van relatiebemiddeling? Ik hanteer een tarief van €159 per uur. Dit is inclusief 21% BTW. Het kost vaak niet meer dan een vakantie samen! Door mijn voorgaande cliënten wordt er vaak gezegd dat het de investering meer dan waard was. Lees gerust meer over de relatiebemiddeling ervaringen om een beter beeld te krijgen!

Van alle stellen die mijn praktijk hebben bezocht voor relatiebemiddeling gaf een ruime meerderheid aan dat ze na afloop van de therapie gelukkiger waren. En veel van hen ervaren tot nu toe al na vijf tot tien sessies een wereld van verschil. Kijk; dat zijn nog eens positieve uitkomsten.

Maak online een afspraak voor relatiebemiddeling

Klinkt relatiebemiddeling in Den Haag bij Messersmid Relatietherapie jullie als een goed idee? Je kunt direct een afspraak maken. Zijn er nog zaken waar jullie meer informatie over willen? Kijk dan rustig verder op mijn website. Ik verwelkom jullie graag om samen de relatie weer op de goede voet voort te zetten.

Stel een vraag
Maak een afspraak