Relatietherapie in Delft

Relatietherapie in Delft

Je wilt zo graag dat het weer werkt tussen jullie maar het lijkt er niet meer in te zitten. Zijn jullie op dat punt beland in jullie relatie? Of je nu getrouwd bent of nog maar een aantal jaren een relatie hebt, als je bereid bent eraan te werken, kan alles nog. Ben je beide bereid om aan jullie relatie te werken? Een goede manier om dit te doen, is onder professionele begeleiding van een relatiecoach. Middels relatietherapie in Delft (of elders) helpt een relatiecoach jullie uit te zoeken waar de problemen vandaan komen en hoe jullie met elkaar omgaan. Samen zoeken we vervolgens naar oplossingen en als het goed loopt, gaat de rest dan (weer) vanzelf.

EFT relatietherapie Delft

Bij Messersmid Relatietherapie kun je terecht bij relatiecoach Rogier Messersmid. Zijn EFT relatietherapie in Delft heeft al vele koppels geholpen om hun relatie te verbeteren en goed te hervatten. Relatietherapie blijkt een zeer goede oplossing om relaties te redden én aanzienlijk te verbeteren. Als je maar bereid bent om open te staan voor verbeteringen, dan ben je al een heel eind.

In de verbindingsfase doorbreken we negatieve patronen en creëren we een nieuwe emotionele band.

Hoe werkt EFT relatietherapie?

Rogier Messersmid is gespecialiseerd in EFT relatietherapie. Deze relatietherapievorm bestaat uit drie fases die er als volgt uitzien:

  • De eerste fase is de de-escalatiefase. In deze fase brengen we negatieve patronen inzichtelijk ten opzichte van de relatieproblemen die nu in stand gehouden worden. Daarnaast ontdekken we hoe jij/jullie escalaties kunnen voorkomen.
  • De tweede fase is de verbindingsfase. Hierin werken we aan het doorbreken van de negatieve patronen en aan het veranderen van het gedrag. Als gevolg hiervan wordt er ruimte gecreëerd om een nieuwe emotionele band aan te gaan, waarin jullie je beide veilig, vertrouwd en prettig voelen, wat de relatie ten goede verandert.
  • De derde fase is de bestendigingsfase. Dit is de fase waarin oplossingen gevonden worden voor de oude problemen. Ja, de oude problemen. Alleen zo zorgen we dat de relatietherapie een blijvend effect heeft op de kwaliteit van jullie relatie. Het gevolg: het lukt steeds beter om niet in oude valkuilen terecht te komen.

Relatietherapie kosten

De kosten voor EFT relatietherapie in Delft bij Messersmid Relatietherapie vind je hier in dit tarievenoverzicht.

Kies zelf vanaf welke locatie jij EFT relatietherapie volgt, in Den Haag of in Rotterdam.

Relatietherapie Den Haag

Woon je in Delft of in de omgeving van Den Haag? Dan kun je voor relatietherapie in Den Haag terecht. Rogier werkt vanuit verschillende locaties en geeft EFT relatietherapie in de buurt van Delft in Den Haag, maar ook in Rotterdam. Je kiest zelf op welke locatie je graag de therapie volgt. Dit kun je al direct vanaf de eerste afspraak aangeven.

Kies jij voor verbetering?

Wil jij graag werken aan jullie relatie? Als je daartoe bereid bent, ben je al heel goed op weg. Kiezen voor relatietherapie betekent dat je kiest voor het bewandelen van een pad waar moed en doorzettingsvermogen voor nodig zijn. Je moet je open kunnen stellen en willen werken aan verbetering. Een liefdevolle relatie is misschien wel het mooiste dat je kunt hebben in je leven, dus waarom zou je daar niet in willen investeren? Liefde kan verstrikt raken, maar ook zeker weer bevrijd worden. Ik ga je daarbij helpen als bij jou de liefde uit balans is, maar de eerste stap moet je zelf zetten.

Maak hier een afspraak voor relatietherapie nabij Delft met Rogier Messersmid.

Stel een vraag
Maak een afspraak