Goede relatietherapie nabij Rotterdam?

Hallo, ik ben Rogier Messersmid. Ben je op zoek naar goede relatietherapie nabij Rotterdam? Je bent van harte welkom met al je relatievragen en relatieproblemen in mijn praktijk in Den Haag.

Je kunt rekenen op intensieve en diepgaande sessies waardoor je direct voeling krijgt met wat er in de kern speelt. Ik ondersteun jullie hierin, geef praktische handvatten en bied een veilige en zorgvuldige begeleiding.

Jullie krijgen ook huiswerk mee en gaan aan de slag met de opbrengst uit de sessies. Je zult merken dat jullie contact vaak na al twee sessies stukken beter is en er meer begrip en waardering is voor elkaar. Als je wilt gaan we direct aan de slag met relatietherapie.

Ben je op zoek naar een relatietherapeut die je laat ervaren hoe jullie je relatie completer, authentieker en moeitelozer kunnen invullen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Voor relatietherapie nabij Rotterdam kun je terecht op onze vestiging aan de Oranjestraat:

Oranjestraat 8
2514 JB; Den Haag
Mail: rogier@messersmid-relatietherapie.nl

relatietherapie rotterdam

Uit elkaar gaan of relatietherapie nabij Rotterdam?

In Rotterdam kiezen stellen er vaak sneller voor om uit elkaar te gaan dan voor relatietherapie. De resultaten van relatietherapie zijn juist enorm positief. Het is dus zonde om een relatie te verbreken, terwijl je nog gelukkig kan samenleven. Ruim 90% van de stellen uit mijn praktijk geeft na afloop aan gelukkiger te zijn! 80% ervaart na vijf tot tien sessies een wereld van verschil en vrijwel alle stellen merken eerder al verbetering.

Waarom zou je dus niet kiezen voor relatietherapie in Rotterdam als je problemen ervaart met je partner? Er is geen school of opleiding die je leert hoe je een relatie moet hebben met een ander. Een intieme relatie met elkaar hebben is niet eenvoudig. En dat terwijl het alles behalve eenvoudig om een intieme relatie met elkaar te hebben. Relaties vragen om een kundigheid waar we allemaal in kunnen bijleren. In vergelijking met de Verenigde Staten, waar relatietherapie heel gebruikelijk is, lopen we in Nederland hierop achter. Toch komt acceptatie van relatietherapie ook hier langzaam op gang. Gelukkig maar. Relatietherapie is het moedige alternatief voor uit elkaar gaan.

Traject Relatietherapie

Hoe gaat relatietherapie in de praktijk? De eerste sessie is meer dan alleen een intake-gesprek. Zodra jullie er klaar voor zijn, maak je meteen kennis met de manier waarop we met elkaar gaan werken. Een soort voorproefje eigenlijk waarna je direct aan de slag kan. Zo weten we ook meteen of we een klik hebben met elkaar. Je kan hier meer lezen over het traject van relatietherapie.

De 5 fases

  1. verkenning van jullie situatie
  2. verdieping: op onderzoek uit
  3. doorwerken
  4. aantal sessies
  5. voltooien: afrondende sessie

Hebben we een match?

Ik heb van elke therapeut kunnen leren, dus in die zin is de kans groot dat je verder komt als je met mij in zee gaat. Maar zodra je merkt dat je leercurve afneemt, schroom dan niet om dit te bespreken. Dit kan ook betekenen dat je verder bent gekomen en iets te leren hebt bij iemand anders. Een goede therapeut kan je helpen met een goede doorverwijzing. Het gaat immers om jullie, jullie relatie staat centraal.

Tot slot: relatietherapie betekent een pad bewandelen waar moed en doorzettingsvermogen voor nodig zijn. Een liefdevolle relatie is misschien wel het mooiste geschenk in je leven en het loont om hierin te investeren. Liefde kan in de knel raken maar zeker ook bevrijd worden. De eerste stap daarin kun je zelf zetten.

Ervaringen Relatietherapie Rotterdam

Kosten relatietherapie Rotterdam

Ongeveer een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het CBS heeft in 2013 een meting gedaan naar plaats:

GemeenteRotterdam
Aantal mensen dat getrouwd is in 20135514
Per 10.000 inwoners boven de 15 (landelijk gemiddelde: 169)152
Aantal mensen dat gescheiden is in 20132332
Per 10.000 getrouwden in 2013 (landelijk gemiddelde: 95)113
Stel een vraag
Maak een afspraak