Goede relatietherapeut in Voorburg?

Woon je in Voorburg of omgeving dan is Rogier Messersmid de relatietherapeut die bij jou in de buurt werkzaam is en je graag van dienst zal zijn. Messersmid Relatietherapie heeft een aantal spreekruimtes tot zijn beschikking op 15 minuten rijden van Voorburg in Den Haag. 

Werken aan je relatie

In Nederland kiezen meer stellen voor een scheiding dan voor relatietherapie. Dat is jammer, want de resultaten van relatietherapie zijn enorm positief. 89% van de stellen uit mijn praktijk geeft na afloop aan gelukkiger te zijn! 80% ervaart na vijf tot tien sessies een wereld van verschil en vrijwel alle stellen merken eerder al verbetering.

Relatietherapie betekent een pad bewandelen waar moed en doorzettingsvermogen voor nodig zijn. Een liefdevolle relatie is misschien wel het mooiste geschenk in je leven en het loont om hierin te investeren. Liefde kan in de knel raken maar zeker ook bevrijd worden. De eerste stap daarin kun je zelf zetten.

 

Ervaringen van cliënten

Nu vrijer en oprechter
We hebben veel geleerd over onszelf. Rogier heeft ons heel erg geholpen en ondersteund bij het opschonen. Het leren accepteren dat we allemaal een rugzakje met ons meedragen en dat dit ons gedrag stuurde was verhelderend. Onze relatie is spontaner, vrijer en vooral oprechter.

Linda en Mark

De locatie voor Relatietherapie in Voorburg

Afspraak of meer informatie

2 + 1 =

Stel een vraag
Maak een afspraak