Relatietherapie Voorburg en omgeving met Rogier Messersmid

Ben je op zoek naar relatietherapie in Voorburg of omgeving? Dan is Rogier Messersmid de relatietherapeut die bij jou in de buurt werkzaam is, en je graag van dienst zal zijn. Messersmid Relatietherapie heeft een aantal spreekruimtes tot zijn beschikking op 15 minuten rijden van Voorburg in Den Haag.

 

Afspraak inplannen

Is een of meerdere van de onderstaande situatie herkenbaar voor jullie? Hier kunnen we samen aan werken!

  • Veel ruzie en spanning
  • Het gevoel is weg
  • In een sleur
  • Van elkaar verwijderd geraakt
  • Alles is te veel
  • Een ander in te spel

Wanneer is relatietherapie een goede keus

Vroeger waren jullie gelukkig samen. Jullie vulden elkaar aan en voelden je tot elkaar aangetrokken. Waarschijnlijk is die aantrekkingskracht er nog steeds, maar botsen jullie steeds vaker. Op een gegeven moment is de roze wolk in jullie relatie weg, en kunnen vervelende situaties zich voordoen. Je ontdekt minder leuke kanten van elkaar. Dit hoeft helemaal niet erg te zijn, maar het kan wel voor afstand of ruzie hebben gezorgd. Samen komen we erachter hoe het tussen jullie zit.

Gelukkig koppel na succesvolle relatietherapie
Relatietherapie omgeving Voorburg

Werken aan jullie relatie

In Nederland kiezen meer stellen voor een scheiding dan voor relatietherapie. Dat is jammer, want de resultaten van relatietherapie zijn enorm positief.

  • 89% van de stellen uit mijn praktijk geeft na afloop aan gelukkiger te zijn!
  • 80% ervaart na vijf tot tien sessies een wereld van verschil en vrijwel alle stellen merken eerder al verbetering.

Relatietherapie betekent een pad bewandelen waar moed en doorzettingsvermogen voor nodig zijn. Een liefdevolle relatie tussen jullie is misschien wel het mooiste geschenk in je leven en het loont om hierin te investeren. Liefde kan in de knel raken maar zeker ook bevrijd worden. De eerste stap daarin kun je zelf zetten.

Nu vrijer en oprechter
We hebben veel geleerd over onszelf. Rogier heeft ons heel erg geholpen en ondersteund bij het opschonen. Het leren accepteren dat we allemaal een rugzakje met ons meedragen en dat dit ons gedrag stuurde was verhelderend. Onze relatie is spontaner, vrijer en vooral oprechter.

Linda en Mark

EFT relatietherapie Voorburg

Wanneer jullie samen open staan en in gesprek willen gaan voor relatietherapie, kun je kiezen voor EFT relatietherapie. Deze vorm van relatietherapie richt zich echt op de gevoelens die jij en je partner ervaringen in jullie relatie. Bij EFT relatietherapie worden deze emoties in gang gezet om elkaar te leren begrijpen.

Je leert allebei om je kwetsbaar op te stellen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen maar boos bent in verhitte situaties. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en is momenteel de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief.

Wil jij graag met je geliefde EFT relatietherapie in de omgeving van Voorburg proberen? Dat kan bij Messersmid Relatietherapie in Den Haag. Vanuit Voorburg is het zo’n 15 minuten rijden voor relatietherapie in Den Haag bij Messersmid. De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag, van 08:00 tot 18:00 uur.

Relatietherapie Den Haag

Voor EFT relatietherapie in Den Haag ben je bij Messersmid Relatietherapie aan het juiste adres. Op een ongedwongen manier gaan we samen werken aan jullie relatie. Dit kan zowel individueel als tegelijk samen.

Ik leer jullie om de negatieve interactie patronen die zijn ontstaan in beeld te brengen en te ontrafelen. Zo komen we steeds een stapje dichterbij jullie weer dichterbij elkaar brengen. Je zult merken dat er weer ruimte ontstaat voor zachtheid naar elkaar en dat de verbinding weer groeit. Ik help jullie daar maar al te graag bij.

Kom op gesprek voor relatietherapie

Lijkt EFT relatietherapie vlakbij Voorburg je wel wat? Kom dan eens geheel vrijblijvend kennismaken met relatietherapeut Rogier Messersmid. Je kan direct online een afspraak maken. Ook kun je bellen voor het maken van een afspraak. Als het klikt tussen jou/jullie en mij, dan kun je ervoor kiezen om individueel of samen met relatietherapie bij mij verder te gaan. Zo gaan we samen voor een goed resultaat.

Stel een vraag
Maak een afspraak