Relatietherapie in Zoetermeer

Je leert niet op school of op je opleiding hoe (intieme) relaties werken. Daar probeer je zelf uit komen met de kennis die hebt. Messersmid Relatietherapie helpt je met meer inzichten.

 

Afspraak inplannen

Veel stellen in Nederland staan op dat kruispunt waar je ervoor kunt kiezen om te scheiden als je denkt dat het niet meer werkt en ervoor kiezen om aan je relatie te werken. Maar aan je relatie werken gaat niet vanzelf. Daar moet je moeite en tijd in steken. En heel eerlijk, voor de beste kansen doe je dat toch echt onder begeleiding van een expert. Niet om het een of ander, maar jullie zitten nu waarschijnlijk op een punt dat het niet meer gaat. Het gevoel is minder, één van jullie of jullie beide zijn niet meer gelukkig… Als je je relatie dan toch nog een kans wilt geven, doe dit dan wel goed. Laat zien dat jullie beiden bereid zijn nog aan je relatie te werken en uit dit tijdens bijvoorbeeld relatietherapie in Zoetermeer.

EFT relatietherapie Zoetermeer

Waarom kiezen voor relatietherapie in Zoetermeer? Omdat 80% van de stellen die kiest voor relatietherapie al na vijf tot tien sessies een wereld van verschil merkt en er samen een stuk beter uit komen. Waarom dan niet de gok wagen en kiezen voor relatietherapie, toch? Een relatie goed onderhouden is niet iets wat ons bijgebracht is op school of via een opleiding. Dat is iets wat iedereen doet op zijn eigen gevoel en op basis van jou meegegeven is aan normen en waarden met betrekking tot de omgang met anderen. In EFT relatietherapie krijg je wel uitleg over (intieme) relaties en in het bijzonder natuurlijk jouw eigen relatie en de problemen die momenteel spelen.

Relatietherapie in Zoetermeer
burn-out

Relatiecoach Zoetermeer

EFT relatietherapie bij een relatiecoach in Zoetermeer geeft jullie niet alleen meer inzicht in hoe jullie relatie in elkaar zit en waar problemen vandaan komen. Relatietherapie werkt ook als zelfontplooiing. Je wordt gedwongen goed naar jezelf en je eigen acties en wil te kijken. Je gaat jezelf beter leren kennen en ontdekken waarom je bepaalde gevoelens hebt en waarom je die op een bepaalde manier (wel of juist niet) uit, ook naar je partner toe. Rogier Messersmid van Messersmid Relatietherapie is een relatiecoach in Zoetermeer die jullie graag helpt. Samen gaan we ontdekken waar jullie relatieproblemen vandaan komen en hoe jullie die problemen kunnen oplossen.

Relatietherapie kosten

Kies je voor relatietherapie dan is het belangrijk dat je bereid bent om met aandacht en openheid te onderzoeken wat in jullie relatie gebeurt. Je kunt niet enkel meer kijken naar wat de ander volgens jou niet goed doet. Naar jezelf (en je eigen fouten) kijken hoort er absoluut bij. Lukt het je om je kwetsbaar en open op te stellen? Dan ligt een betere relatie binnen handbereik. De kosten voor relatietherapie zullen dan een goede investering in je relatie zijn. Hier vind je een overzicht van de tarieven van mijn EFT relatietherapie in Zoetermeer.

Tijdens de relatietherapie gaan jullie erachter komen hoe jullie met elkaar omgaan. Dat is nog belangrijker om te achterhalen dan de redenen waarom jullie ruzie maken.

Relatietherapie Zuid-Holland

Rogier Messersmid is een relatietherapeut die relatietherapie aanbiedt in heel Zuid-Holland. Op verschillende locaties kun je zowel met z’n tweeën als individueel EFT relatietherapie volgen in onder ander Zoetermeer. Tijdens de relatietherapie ergens in Zuid-Holland ga je erachter komen hoe jullie met elkaar omgaan en dat is nog belangrijker om te achterhalen dan waarover jullie ruzie maken.

Relatietherapie ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met EFT relatietherapie? Individuen en koppels die jou al voor zijn gegaan, hebben hun ervaringen met mijn relatietherapie nabij Zoetermeer gedeeld in diverse reviews. Bekijk gerust de ervaringen van klanten met EFT relatietherapie. Wellicht dat dit jou helpt om je keuze te maken en in te schatten of EFT relatietherapie iets is dat bij je past en wat voor jou/jullie zou kunnen werken als manier om aan je relatie te werken.

Maak online een afspraak

Bij interesse in EFT relatietherapie in Zoetermeer kun je vrijblijvend online een afspraak maken. Laten we kennismaken en kijken of ik jullie kan helpen om jullie relatie te verbeteren. Ik help jullie graag middels mijn EFT relatietherapie in Zoetermeer of elders in Zuid-Holland.

Stel een vraag
Maak een afspraak