Je zit in een relatie maar bent verliefd op een ander? Misschien denk je ‘mijn man of mijn vrouw is verliefd op een ander’. Dit is een vervelend gevoel en kan een hoop verwarrende emoties met zich meebrengen. De liefde laat zich niet voorspellen en soms word je overmand door verliefdheid; oók wanneer je misschien nog heel veel houdt van je huidige partner.

Het is goed te begrijpen dat deze verliefdheid een hoop verwarring met zich meebrengt. Niet alleen voor jou, maar ook zeker voor je partner. Het kan zorgen voor scheuren in de relatie. Misschien ontstaat er afstand, misschien zijn er veel woordenwisselingen, huilbuien of ruzie. Wellicht voelt de verbinding meer zoek dan ooit.

Maar hebben jullie ondanks al deze emoties en gevoelens toch het nóg sterke gevoel dat jullie de relatie niet op willen geven? Willen jullie proberen om weer nader tot elkaar te komen? Dan kan relatietherapie helpen. Want hoe kon het precies dat je verliefd bent geworden op een ander? Mis je iets in je huidige relatie? Met relatietherapie bij Messersmid Relatietherapie kunnen jullie samen in gesprek. Niet alleen om het hoe en wat te achterhalen, maar ook om weer de verbinding met elkaar te vinden!

Relatietherapie bij verliefd zijn op een ander

Je bent getrouwd, maar ineens verliefd op een ander. Het overkwam je en je kon er niets tegen doen. Of misschien is je partner verliefd op een ander, wat kwam als een klap. Dit kan een hoop emoties loslaten als frustratie, boosheid, verdriet en onzekerheid; ben ik dan niet genoeg?

Hebben jullie, ondanks de verliefdheid toch het gevoel dat jullie de relatie nog een kans willen geven? Dat is een heel moedig besluit. Zeker gezien het feit dat er in Nederland steeds sneller gekozen wordt voor een scheiding. Dit is echt niet altijd nodig. Want er is nog een stap die genomen kan worden vóór jullie besluiten definitief uit elkaar te gaan.

Met de relatietherapie van Messersmid Relatietherapie krijgen jullie de ruimte om weer nader tot elkaar te komen. Want hoe is die nieuwe verliefdheid ontstaan? Miste er iets in de huidige relatie? Wat doet dit qua gevoel met de ander? Op al deze vragen kan een antwoord komen, mits jullie de juiste begeleiding ontvangen.

Binnen mijn praktijk heb ik veel stellen mogen helpen, een overgrote meerderheid van heeft aangegeven dat ze na afloop van de therapie gelukkiger zijn. Tevens hebben zij aangegeven na vijf tot tien sessies een wereld van verschil te ervaren. Dat zijn mooie resultaten, waar jullie straks eventueel ook van mogen genieten.

Van verliefd op een ander, naar weer verliefd op elkaar!

Ervaar je problemen met je partner omdat een van jullie verliefd op een ander is geworden? Gedurende ons leven leren we een heleboel; hoe we ons horen te gedragen, hoe je goede cijfers kunt halen, hoe jij je vak kunt uitoefenen. Maar lessen in de liefde krijgen we nergens. Dit leer je gaandeweg; door te ervaren.

Soms zijn die lessen moeilijk, pijnlijk of lastig. Maar het feit dat jullie leergierig genoeg zijn om over de liefde en jullie relatie te leren, is heel positief! Ik sta in dat geval als relatietherapeut voor jullie klaar. Met mijn specialisme in relatietherapie, weet ik jullie te begeleiden.

Relatietherapie is het moedige alternatief voor uit elkaar gaan. Binnen de sessies ligt de focus op het gesprek, op de verbinding zoeken. Hoe gaan jullie met elkaar om? Hoe wordt er gecommuniceerd? Want wat wordt er niet gezegd maar is wel voelbaar? We gaan niet elk inhoudelijk voorbeeld uitkauwen maar we kijken hoe jullie hier met elkaar proberen uit te komen. We gaan direct naar de kern en verspillen geen tijd met bijzaken.

Naast inzichten leren jullie te voelen en nieuwe manieren direct toe te passen. Waardoor je al tijdens de sessies positieve ervaringen opdoet met een betrokken, open en milde manier van communiceren. Dat geeft rust en ruimte in jullie relatie.

Maak meteen een afspraak

Zijn jullie geïnteresseerd geworden in relatietherapie bij Messersmid Relatietherapie? Ik sta van harte voor jullie klaar! Je kunt direct een afspraak maken. Zijn er nog zaken waar jullie meer informatie over willen? Bijvoorbeeld rondom relatietherapie in Den Haag en kosten? Kijk dan rustig verder op mijn website.

 


 
Stel een vraag
Maak een afspraak